Gumihotel, gumitárolás, autógumi tárolás​

Gumihotel, gumitárolás, autógumi tárolás

A gumiabroncs tárolás sokszor a hely szűkössége miatt nehézséges. A nem megfelelő körülmények között tárolt gumiabroncsok károsodhatnak is pl. az időjárás viszontagságaitól vagy a helytelen tárolási körülmények miatt. Ezzel szemben a szakszerű gumitárolás akár növelheti is a gumi élettartamát.

Szervizünk szakszerű tárolási lehetőséget kínál az Ön számára , hogy a felsorolt kellemetlenségektől megkíméljük és egyszerűbbé tegyük a gumicsere folyamatát.

Érvek a gumitárolás mellett:

  • nem kell helyet keresnie minden szezonban az autógumijainak (garázs, pince, padlás, tároló, erkély, terasz, stb.)
  • nem koszolja össze a lecserélt gumi autója kárpitját
  • nem kell cipekednie, emelgetnie, összekoszolnia ruháját
  • minden szezon kezdetén, előzetes telefonos egyeztetés után máris hozhatja autóját budapesti szervizünkbe, ahol a gumicsere akár meg is várható.

Kifejezetten erre a célra készült gumihotelünkben a gumiabroncsai, kerekei, felnijei biztonságban vannak és szakszerűen tároljuk őket. Gumihotelünk és szervizünk teljes területe távfelügyelettel, biztonsági kivonuló járőrszolgálattal, riasztórendszerrel védett.

A gumitárolásnál természetesen a szakszerű tárolásba beletartozik az is, hogy gumijait felcímkézzük, feliratozzuk, amin az autó forgalmi rendszáma, az Ügyfél neve, valamint a telefonszáma szerepel, hogy véletlenül se keveredhessenek össze más Ügyfél tárolt gumijaival.

Gumitárolási díjaink:

2000 Ft/gumi/szezon.

Tehát 4db guminál 8000Ft/szezon (6hónap).

Gumitárolási díjaink 6 hónapra, vagyis egy téli vagy nyári szezonra érvényesek.